One more week

Bilderna är fotade tidigare i veckan

Fredag igen, äntligen! Det har varit praovecka denna vecka, var på min praoplats på ett kafé i måndags, i tisdags blev jag hemma och i onsdags åkte jag till skolan och pratade med studievägledaren om att jag inte ville praoa.
Så från i onsdags till idag har jag varit i skolan och jobbat engelska, lite matte och läst ur Ondskan som vi jobbar med på svenskan. Har slutat 12.50 där varje dag, sjukt skönt. I onsdags när jag kom hem så var det runt 17 grader ute, så sjukt skönt! Det var nästan lika varmt igår, blåste lite kallare bara. Men idag när jag slutade var det nästan så kallt att jag önskade att jag hade tagit vinterjackan imorse.
Nu ligger jag i alla fall hemma i soffan, dricker te, äter marabou oreo och tittar på Prison Break. Det har varit en bra vecka, men det blir skönt att komma tillbaka och ha klassen i skolan nästa vecka.

En bra dag helt enkelt

 
Det är konstigt hur vädret kan påverka ens humör så mycket. Solen har ju knappt varit framme något på flera månader så nu när den är det så blir man glad och inspirerad att göra allt möjligt. Vaknade halv 11 idag, och runt 11 åkte familjen till stugan. Där fikade vi med morbror, jag fotade lite och njöt av att våren är på väg.
Efter det har jag inte gjort mycket, suttit vid datorn och redigerat bilder, lyssnat på musik och duschat. Vi hade friluftsdag igår i skolan, och det var väldigt kallt så stod och värmde mig vid grillarna så mitt hår luktade rök...
Men nu sitter jag här och dricker te och äter marabou oreo, tror jag ska ta och titta på ett avsnitt av Prison Break.