Kalla vinterdagar

Var till stugan en sväng igår och ner till hamnen där denna bild är fotad.
 
Söndag igen och imorgon är det bara att gå tillbaka till skolan... Vi gick två dagar förra veckan och jag hann tröttna på skolan redan då. Har inte gjort något annat än det vanliga under helgen. Glee säsong 6 började i fredags så det första jag gjorde på lördagmorgon var att titta på de två avsnitt som hade släppts. Har längtat så mycket efter Glee och det var riktigt bra! Igår så började det snöa och det snöade i stort sätt hela dagen, så när klockan var runt 20.30 tror jag så var jag och pappa ut och skottade undan lite så mamma kunde komma in med bilen, och då var det runt 16cm snö. Även idag har det snöat nästan hela dagen.

Nikon D5200

Nikon D5200 / Nikkor 50mm F/1.8G
 
Efter nästan 3år med min Nikon D3100 så har jag idag köpt en Nikon D5200. Tycker det var en bra kamera att byta upp mig till. Var till tandläkaren halv 11, sen fikade jag, pappa och brorsan nere på nian innan vi åkte ut till valbo och till MediaMarkt. Imorgon är jullovet slut för denna gång och vi kommer köra igång som vanligt.
Känns rätt jobbigt att börja sista terminen i 9an, dels för att jag inte riktigt vill lämna klassen och dels för att det kommer vara något hela tiden.. typ nationella prov.
Hade hellre fortsatt att ligga hemma i min säng och titta på mina serier och endast gå ut för att fota.