Var det bara en dröm?

 
Glad Midsommar!
Vi har sluppit regnet än så länge idag, det var till och med soligt och varmt ute på förmiddagen så vi kunde sitta ute och äta.
Gjorde en liten blomkrans tidigare som dock har börjar vissna redan nu... men fick ha den ett litet tag i alla fall.
Var ner till hamnen en sväng med pappa också, båten sjösatte vi i söndags.
Ha en trevlig midsommar nu.

Nära havet vill jag bo

 
Hoppas alla haft en bra helg. Igår gjorde jag inte mycket, sov, tittade på Game Of Thrones och drack te. Men på eftermiddagen så kom solen fram och det blev varmt så pappa och jag var ner till hamnen en sväng så fotade lite. Sen satt jag ute på balkongen en stund. Idag har jag, pappa och lillebrorsan fyllt på båten med alla saker, och nu tar jag det lugnt och lyssnar på musik bara. Imorgon är det måndag igen, men vi ska bara träna i kyrkan inför avslutningen, städa ur skåpen och spela volleyboll matchen mot lärarna.
På tisdag är det brännbollsmatch mot 9B sen på kvällen är det avslutningsmiddag.

or is that just me and my imagination?

 
Juni månad och det har gått 5 månader sen jag skrev något sist. Har väl inte direkt tänkt tagit upp bloggandet igen men fick lust att skriva lite nu.
Imorgon är det exakt en vecka kvar till skolavslutningen. Slutar 9an och det ska bli så otroligt skönt. Kommer naturligtvis sakna vissa jättemycket, men det är inte många det. Får väl se hur själva avslutningen blir då vi knappt har tränat något på låtarna.
Lite kaos med gymnasiet är det också, men det kan ni få uppdatering om när jag själv vet mer...
De dagar som är kvar kommer bestå av brännbollsmatcher, en volleybollmatch mot lärarna, film och sångträning, och de lektioner vi har kan knappast räknas som vanliga lektioner.
Just nu lyssnar jag på Glee-musik för saknar Glee, redigerar lite bilder och håller på att somna. Ute blåser det och är kallt, så nu hoppas jag verkligen värmen och solen kommer snart, precis som resten av Sverige.